PREGUNTES FREQÜENTS

¿Bankservice és un banc?

Bankservice no és un banc, som assessors financers de confiança que treballem amb entitats bancàries de primera línia, podent obtenir així les millors condicions per a vostè. El nostre volum i la nostra vinculació professional amb les mateixes, ens permeten accedir d’una vegada a les millors condicions de mercat.

Per què en Bankservice trobaré millors condicions?

En Bankservice negociem amb les diferents entitats bancàries condicions especials a causa de l’volum intermediat amb cadascuna d’elles, per això podem oferir als nostres clients solucions a mida segons les seves necessitats. no li sembla millor poder triar?

Quan hauré de pagar a Bankservice?

En Bankservice li oferim un estudi previ gratuït. Els honoraris es meritaran en el moment de l’acceptació de la proposta i es faran efectius el dia de la signatura davant notari.

Amb quines entitats financeres treballa Bankservice?

En Bankservice, treballem amb les millors entitats i amb les millors condicions de cadascuna d’elles. La nostra principal missió és aconseguir una fusió perfecta entre vostè i l’entitat bancària escollida, permetent així una relació satisfactòria entre ambdues.

He acudir a Bankservice encara que el meu banc em concedeixi el finançament?

En Bankservice sempre recomanem valorar diferents opcions. El nostre accés directe a més de 20 entitats, ens permet comparar immediatament amb altres opcions, de vegades molt més atractives