CONÓCENOS

BANKSERVICE no és un banc, som assessors financers de confiança que treballem amb entitats bancàries de primera línia, podent obtenir així les millors condicions per a vostè. El nostre volum i la nostra vinculació professional amb les mateixes, ens permeten accedir d’una vegada a les millors condicions de mercat.

Li oferim la millor opció de mercat per a la hipoteca del seu habitatge (primera o segona residència) Si vol comprar-se un pis o una casa i necessita finançament, en Bankservice li oferim la millor solució. Treballem mà a mà amb les principals entitats bancàries de país. El nostre volum d’operacions i experiència en el sector ens permet aconseguir hipoteques més barates i amb les millors condicions de mercat.

238

Hipoteques Aprovades

656

Clients Satisfets

340

Préstecs Aprovats

VISIÓ

És mitjançar en el mercat hipotecari i traslladar a el client final els avantatges i millors ofertes que ens proporciona tant la nostra especialització com el nostre poder de negociació amb els bancs.

MISSIÓ

Ser el broker de referència en el mercat que es caracteritzi per vetllar pels interessos de client. Volem ajudar als nostres clients en complir el seu somnis.

VALORS

TRANSPARÈNCIA: Presentem als nostres clients les millors ofertes hipotecàries de mercat, transmetent tant les condicions financeres com la lletra petita de cadascuna de les entitats.

EXCEL·LÈNCIA: Busquem oferir el millor servei als nostres clients. Un lloc on trobin simplicitat, seguretat i comoditat.

INDEPENDÈNCIA: El poder de negociació amb els bancs es basa en la nostra autonomia i independència econòmica. Treballem per al client final. Exclusivament.

HIPOTEQUES

Exemple representatiu:
hipoteca de 100.000 €.
Quota: 402,29 €
Tipus d’hipoteca: Fixa.
Interès fix: 1,55% TIN, 2,17% TAE.
Termini màxim disponible: 30 anys.
Productes que bonifiquen: Domiciliació de la nòmina o pensió i tres rebuts, assegurança de llar i vida, ús de targeta de crèdit i pla de pensions, PPA i qualificació energètica de l’habitatge A o A +.
Comissió d’obertura: 0,00%.

Exemple representatiu:
hipoteca de 100.000 €.
Quota: 423,37 €
Tipus d’hipoteca: Variable.
Interès Variable: El primer any des de 1,99% TIN, Resta des EURIBOR + 0,99%. TAE variable 2,65%.
Termini màxim disponible: 40 anys.
Productes que bonifiquen: Domiciliar la
nòmina o pensió, assegurança de llar i
assegurança de vida.
Comissió d’obertura: 0,00%.

CALCULA LA TEVA HIPOTECA GRATIS

FUNCIONAMENT

FASES

1

Pre – estudi

Analitzem la viabilitat de l’operació i mostrem les millors ofertes de mercat

2

Signatura Prestació de Serveis

Ens autoritza a actuar en la seva representació en diferents entitats bancàries

3

Scoring Bancari

Introduïm la sol·licitud a les entitats bancàries i vam presentar la millor oferta.

4

Taxació

Es passa a fase d’Taxació

5

Notaria i Signatura

Signa la hipoteca

Simplicitat: Brindem el procés més senzill i sense preocupacions.

Seguretat: Et brindem la seguretat, confiança i honestedat que necessites per prendre probablement la decisió més important de les vostres vides.

Comoditat: No necessites preocupar-te per res, nosaltres ens encarregarem de tot, i ens esforçarem perquè tinguis un excel·lent experiència d’usuari. Volem que eliminis de la teva ment que obtenir una hipoteca és un procés complicat.